Контактирајте не

Ние сме отворени за секое прашање или забелешка што го имате на понудата и содржината на веб-продавницата Daikin Stand By Me. Оставете ги вашите лични информации и ние ќе ве контактираме.

Daikin Central Europe ќе ги обработи личните податоци што сте ги обезбедиле во горенаведениот формулар до степенот што е неопходен и за единствена цел да ве контактира, во согласност со Европската регулатива за заштита на општи податоци (GDPR). За повеќе информации прочитајте ја нашата Data Protection Policy.