БЕСПЛАТНА продолжена гаранција

Добијте продолжена гаранција само со едноставно регистрирање на вашиот производ

Daikin клиент

Регистрирајте го вашиот Daikin производ
  • Добијте 2 дополнителни години гаранција БЕСПЛАТНО

Повеќе информации

Веќе сте регистрирани?

Daikin професионалец?

Daikin ви нуди

Погледнете ги придобивките што ви ги нуди Daikin

Клима уреди

Бесплатна продолжена гаранција за резервни делови

Здрав воздух

Редовното чистење и одржување на вашиот клима уред ќе осигури дека воздухот што го дишете е секогаш чист и безбеден. Со долготрајна употреба, филтрите за воздух постепено акумулираат прашина и други мали честички, кои последователно ги спречуваат ефективно да го чистат воздухот. Затоа, потребно е редовно да се чистат професионално.

Зголемена ефикасност и заштеда

Оптимална удобност и дистрибуција на воздух, во комбинација со висока енергетската ефикасност ќе го постигне вашиот клима уред само доколку редовно се сервисира и чисти. Не заборавајте на тоа! Годишен професионален сервис ќе го продолжи животниот век на вашиот клима уред и ќе овозможи негово оптимално работење.

Погледнете ги сите карактеристики

Ваши придобивки

  • Дополнителна гаранција за резервните делови на вашиот уред
  • Вашата контакт точка со Daikin и вашиот сервис партнер
  • Преглед на целата историја на вашата единица
  • Стручна поддршка од нашата експертна партнерска мрежа